Anavar και δοκιμή πρότασης πρώτου κύκλου

Anavar και δοκιμή πρότασης πρώτου κύκλου

Click here to Buy Anavar Steroids from official website

Anavar Και δοκιμή πρότασης Α Κύκλος

Θέλετε να περιηγηθείτε Anavar Και δοκιμή πρότασης Α Κύκλος πληροφορίες; Ναι, ακριβώς εδώ. Αν αναζητάτε το καλύτερο προϊόν Anavar από νόμιμη και επαγγελματική εταιρεία, προκειμένου να εκπροσώπου, θα μπορούσατε να το αποκτήσει εδώ. Λοιπόν, όπως είναι κατανοητό, Anavar προτιμάται στην υδρόγειο για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση ή bodybuilding. Σε αυτήν την περίπτωση, η λειτουργία της Anavar θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φτάσετε ακριβώς αυτό που περιμένετε.

Από αυτή την ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, είναι ακριβώς αυτό που θα αποκτήσετε; Βεβαίως, προσφέρουμε πληροφορίες που σχετίζονται με το αντικείμενο Anavar. Αυτό το πιστοποιημένο προϊόν είναι εξειδικευμένο για την κατασκευή άριστη bodybuilding. Αν κάνετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, Anavar μπορεί να σας βοηθήσει να συνδέσετε με σκοπό την παραγωγή μεταλλεύματος φοβερό αποτέλεσμα. Βεβαίως, αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν εξισορροπήσει την άσκηση και την πρόσληψη σε τακτική βάση. Όταν μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς το προϊόν λειτουργεί, μπορείτε να το χειριστείτε για πολύ καλύτερο συνδυασμό.

Είσαι ακόμα ενδιαφέρεται για αυτό το στοιχείο; Δεν πειράζει. Εδώ, θα σας αναδρομολόγηση στο Anavar επίσημο προϊόν για να πάρετε πλήρη ενημέρωση. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς λειτουργεί το προϊόν, ακριβώς πώς το στοιχείο κάνει και όλες τις πληροφορίες που προσφέρει. Ναι, στην επίσημη ιστοσελίδα, μπορείτε να επίσης να έρθετε σε επαφή με, καθώς και αίτημα κάποιες έρευνες. Έτσι, θα νιώσετε πραγματικά πολύ περισσότερο ικανοποιημένοι. Για άλλη μια φορά, επισκεφθείτε την τοποθεσία αρχές Anavar που συνδέουν εδώ για να πάρει τελικά και πλήρη στοιχεία.

Θα απολαύσεις για να σας κρατήσει πάντα υποφέρουν από εμάς. Πληροφορίες που σας προσφέρουμε θα σας καθοδηγήσουν σίγουρα να αναγνωρίσει αρχικά το στοιχείο Anavar. Μετά από αυτό, θα μπορούσε να ανακατευθύνει στην κεντρική ιστοσελίδα στοιχείο για να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε το προϊόν, όπως σας αρέσει. Τώρα, το όνειρο για την απόκτηση αναμενόμενη bodybuilding δεν φαντασιώνονται πλέον. Μπορείτε να ενσωματώσει να κάνουμε προπόνηση, καθώς και Anavar στοιχείο για την οικοδόμηση του σώματός σας μια υγιεινή διατροφή, καθώς και σημαντικά. Αυτή η λεπτομέρεια είναι όλα δικά σας. Παρακαλώ, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα στοιχείο για να πάρει την αρχική, καθώς και άριστη Anavar, όπως θα περιμένατε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Anavar Κριτικές

Anavar είναι ένα διυδροτεστοστερόνη (DHT) απέκτησε αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. Συγκεκριμένα, αυτό είναι ένα αλλαγμένο τύπο του ορμονικού παράγοντα DHT? είναι η ορμόνη DHT με ένα προστιθέμενο άτομο οξυγόνου αντικατάσταση του άνθρακα-2 στον Α-δακτύλιο. Αυτή η αρχιτεκτονική προσαρμογή αποφεύγει την ορμόνη από το να μεταβολικά κατανεμημένες, εκτός από βελτιώνει σημαντικά αναβολικά έργο της. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη μεταβολή της αξίζει σημείωση ότι υπάρχει διαρθρωτική προσαρμογή στο ορμονικό παράγοντα στην τοποθέτηση 17ο άνθρακα μέσω της ενίσχυσης της περιλαμβάνονται ομάδα μεθυλίου. Η τροποποίηση αυτή επιτρέπει την ορμονική παράγοντα να επιβιώσει κατανάλωση από το στόμα και ταξινομεί επίσημα Anavar ως C17-άλφα αλκυλιωμένα (C17-αα) αναβολικό στεροειδές. Αυτό προκαλεί επιπλέον το στεροειδές να λοβός μια ηπατοτοξικής φύση, αν και σχετικά ελαφρύ.

Αν και συνήθως περιγράφεται ως ένα ελαφρύ στεροειδές, Anavar είναι εξαιρετικά αναβολική? Στην πραγματικότητα, τα αναβολικά βαθμολογία του είναι 3-6 φορές ισχυρότερη σε σύγκριση με τεστοστερόνη χαλάρωσης στο 320-630 σε σχέση με αναβολικά βαθμολογία τεστοστερόνης εκατό. Δυστυχώς, αναβολικά βαθμολογία του δεν ισοδυναμεί άμεσα το δικαίωμα στον πραγματικό κόσμο επιπτώσεις καθιστώντας το κακό μάζα σπίτι οικοδόμος για την πλειοψηφία των παιδιά. Παρ ‘όλα αυτά, τα αναβολικά ηλεκτρικής ενέργειας της θα αποδειχθεί πραγματικά επωφελής κοπής καθώς και κύκλους αθλητική βελτίωση. Ομοίως ζωτικής σημασίας, Anavar ωτία ένα αρκετά χαμηλό ανδρογόνο κατάταξη των 24, που κάνει την ορμόνη πολύ πιο υποφερτή για πολλές σε σύγκριση με πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή.

Παρελθόν βαθμολογίες του, Anavar φέρνει 3 βασικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την επαγγελματική αθλητή αποτελεσματικότητα. Anavar θα ενισχύσει σημαντικά την κατακράτηση αζώτου στους μυϊκούς ιστούς, η οποία ενισχύει την αναβολική ατμόσφαιρα και σε μεγάλο βαθμό προστατεύει το άτομο από μια καταβολική κατάσταση. Η ένωση έχει επιπλέον τη δυνατότητα να μειώσει σημαντικά Sex-σύνδεσης ορμόνης-σφαιρίνη (SHBG), σίγουρα με τη σειρά που θα αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης δωρεάν καθώς και να ενεργοποιήσετε όλα τα στεροειδή που παρέχονται για να ξεκουραστούν σε μια ελεύθερη και όχι δεσμευμένη κατάσταση. Anavar είναι επιπλέον μια εξαιρετική στεροειδές για τη μείωση των γλυκοκορτικοειδών ορμονών, αναφέρονται συχνά ως ορμόνες ένταση. Γλυκοκορτικοειδών ορμονικών παραγόντων είναι με πολλούς τρόπους το αντίθετο των αναβολικών στεροειδών. Ενώ οφείλουν να ευεξίας μας σε ποσοστά, θα προωθήσει αύξηση λίπους, καθώς και μυϊκή βλάβη των ιστών μάζας.

Ενώ οι 3 πρώτες ποιότητες των Anavar είναι παρελθόν πολύτιμη, Anavar έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα μειονότητα αναβολικά στεροειδή που έχουν την ικανότητα να ευθύ σώμα να κάψει λίπος. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ικανότητα του να συνδέεται ισχυρά με τον υποδοχέα ανδρογόνων καθώς και χαμηλότερα θυρεοειδούς δέσμευσης-σφαιρίνης, καθώς και να αυξηθεί η θυροξίνη-δεσμευτική-προλευκωματίνη. Μέσω αυτής της δραστηριότητας η τριιωδοθυρονίνη ορμονικό παράγοντα (Τ3) χρησιμοποιείται σε μεγαλύτερο επίπεδο. Θα πρέπει να σημειωθεί – μερικές έρευνες έχουν αντικρουστεί πραγματικά αυτές τις searchings για, αλλά τα περισσότερα από τα διαθέσιμα δεδομένα υψηλής συντηρεί Anavar διαφήμιση άμεσης λιπόλυση.

Δεδομένου ότι αυτό το στεροειδές έχει προβλέπεται σήμερα αμέτρητα χρήσιμα χαρακτηριστικά, δεν είμαστε κάνει ακόμα. Anavar έχει τη δυνατότητα να διαφημίσετε αυξήσεις των ερυθρών αιμοσφαιρίων θέμα, το οποίο θα προκαλέσει σίγουρα την καλύτερη οξυγόνωση του αίματος. Αυτό σίγουρα στη συνέχεια θα προωθήσει υψηλότερα βαθμούς της μυϊκής αντοχής. Ως ανταμοιβή, μερικές έρευνες έχουν πράγματι αποκάλυψε Anavar έχει επίσης τη δυνατότητα να προωθήσουν τη βελτίωση της καρδιαγγειακής αντοχής.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Χρήσεις της Anavar

Άνδρες να λαμβάνουν την επιτυχία με 50mg Anavar δισκία την ημέρα ως μια ελάχιστη δόση, ωστόσο θα μπορούσε να πάει τόσο υψηλό όπως 80 mg την ημέρα για να πάρει εκείνα τα προφανή αποτελέσματα. Είναι τόσο φιλική για τις γυναίκες είναι κοίταξε σαν στεροειδές κορίτσι χρήστη. Για άλλη μια φορά οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνο ένα κύκλο δοσολογίας καθώς επίσης και να πάρει προφανή αποτελέσματα που είναι αρκετά ορατή και ενθάρρυνση σε πριν και μετά από τις φωτογραφίες. Τα θηλυκά θα πρέπει να δοσολογία 10mg της Anavar την ημέρα με το βέλτιστο είναι 20 mg Anavar την ημέρα. Συνήθως 10mg είναι καλύτερο για τις κυρίες.

Με Anavar είναι μια τέτοια μέτρια στεροειδών που πρέπει να ληφθούν προς το τέλος της δόσης του κύκλου σας. Αυτή η στρατηγική είναι πιο αποτελεσματική όταν προσπαθεί να κλίνει έξω. Βοηθά έχετε δημιουργήσει λεπτότερα έννοια στους μυς σας. Δεν δημιουργεί μυϊκή μάζα μάλλον κλίνει τους μύες στους άνδρες. Είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα στεροειδή στην αγορά.

Από Anavar είναι ένα τέτοιο φως στεροειδών ένας εξέχων μέθοδος για να χρησιμοποιήσει αυτό είναι να συσσωρεύονται. Όταν στοίβα ένα στεροειδές που ενσωματώνουν τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου σας. Μπορείτε επίσης περιλαμβάνουν μη-στεροειδή πράγματα. Σκοπεύετε να συσσωρεύονται Anavar με συμβατά ορμόνες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καθώς και λιγότερες παρενέργειες. Τα θηλυκά που συσσωρεύονται με Anavar παράγουν μεγάλη μυϊκή μάζα κυττάρων και απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια χαμηλή δόση για τα αποτελέσματα. Υπάρχει συζήτηση σχετικά με το αν χρειάζεστε μια PCT (Δημοσίευση κύκλος θεραπείας) για Anavar.

Χωρίς αμφιβολία Anavar είναι από τις καλύτερες στεροειδή για την ενίσχυση του αθλητισμού απόδοσης. Αυτό το στεροειδές θα ενισχύσει σίγουρα τη δύναμη σημαντικά? θα μπορούσε να αποφύγει έτσι τόσο ισχυρή όσο μερικά στεροειδή, αλλά σίγουρα θα είναι αξιοσημείωτη. Στη συνέχεια έχουμε την ικανότητα της Anavar για να διαφημίσετε μυϊκή αντοχή, αλλά και ίσως και καρδιο αντοχή, καθώς δεν υπάρχει επαγγελματίας αθλητής ενεργό και σίγουρα δεν θα επωφεληθούν από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή, αυτά είναι τα δύο πρωτογενή μυστικά σε όλα αθλητική επιτυχία. Όπως σίγουρα δεν θα προωθήσει μεγάλες συσσωρεύσεις σε μυϊκή μάζα ιστού, γεγονός που καθιστά επιπλέον Anavar προσελκύοντας πολλά επαγγελματιών αθλητών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Πλεονεκτήματα της Anavar

Anavar είναι σπάνια η “& ldquo? ελεύθερη βόλτα »έχει κάνει να είναι έξω. Επομένως, γιατί είναι τόσο προτιμάται; Επειδή είναι freakin «φοβερό !!! Anavar δημιουργεί τη μεγαλύτερη δυνατή εμφάνιση η πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλουν. Μπορείτε να πάρετε άπαχο, σκληρό μυϊκή μάζα με την αγγείωση, χωρίς φούσκωμα, σφιχτό δέρμα και να το πάρει πολύ γρήγορα. Τα αποτελέσματα μπορεί να δει κανείς σε ένα θέμα ημερών. Αυτό φέρνει ένα άλλο παράγοντα.

Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι ένα στεροειδές παίρνει μήνες για να «ξεκινήσει» που υποδηλώνει ότι πιθανώς δεν ξέρουν τι κάνουν σε σχέση με την εκπαίδευσή τους. Προφορική στεροειδή λειτουργούν γρήγορα (μέσα στην πρώτη εβδομάδα ή 2). Φυσικά, εσείς δεν πρόκειται να αλλάξει το σώμα σας μια μέρα στην άλλη. Παρ ‘όλα αυτά, αν είστε σε φόρμα και να είστε εκπαίδευση σκληρά, καταναλώνοντας σωστά, συμπληρώνοντας σωστά καθώς και να αρχίσετε να κάνει χρήση της Anavar, σίγουρα θα τα περισσότερα απολύτως δούμε μια βελτίωση στην μυϊκή ρώμη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Είναι τόσο αποτελεσματική.

Anavar απώλεια βάρους είναι εφικτή, αλλά από ένα μεγάλο εύρος. Στην πραγματικότητα, τα άτομα που βασίζονται σε αυτό το προϊόν για να χάσει μια εξαιρετική ποσότητα θα είναι αναμφίβολα πραγματικά αισθάνονται δυσαρεστημένοι. Anavar είναι ικανή κοπής λίπους, αλλά μόνο σε επαγγελματίες αθλητές που έχουν επί του παρόντος άπαχο πλαίσια και ότι θέλετε να αποκτήσετε ένα σχισμένο, τονισμένο παρίσταται ενώπιον των ανταγωνιστών – και μόνο σε συνδυασμό με μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, καθώς και θεραπευτική αγωγή άσκησης. Διαλύει το υποδόριο λίπος απλώς κάτω από το δέρμα, επιτρέποντας τη μυϊκή μάζα για να δούμε πολύ συγκεκριμένες. Οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι και ότι θα πρέπει να ρίξει περισσότερο από ένα ζευγάρι των επιπλέον κιλά σίγουρα δεν θα βιώσουν τέλεια Anavar αποτελέσματα απώλειας βάρους. Επαγγελματίες αθλητές που έχουν χαμηλό (δείκτης μάζας σώματος) BMI καθώς επίσης και οι οποίοι προτίθενται να ενισχύσει την συνολική εμφάνιση όφελος τους ένα από τα πιο από Anavar για τη μείωση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Παρενέργειες της Anavar

Μεταξύ των παραγόντων για τη φήμη ότι είναι τόσο ασφαλείς είναι ότι Anavar είναι επίσης γνωστό ότι δεν είναι το συκώτι επιβλαβής, σε σύγκριση με διάφορα άλλα orals. Παραδόξως επαρκώς, ήταν στην πραγματικότητα συνταγογραφείται για άτομα με ηπατική βλάβη, καθώς και αλκοολική ηπατίτιδα! Μελέτες έχουν δείξει ότι η ημερήσια δόση των 20 mg Oxandrolone έκανε χρήση της κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων μόλις είχε αμελητέα επίδραση στην ενίσχυση των ηπατικών ενζύμων και oxandrolone μειωμένη ηπατική σοβαρή συγκέντρωση πρωτεΐνης στάδιο ενώ αυξήθηκε συστατική ηπατική συγκέντρωση πρωτεΐνης. Αυτό δείχνει μια καλύτερη ηπατική ομοιόσταση και υγιή παραγωγή πρωτεϊνών από το ήπαρ. Συκώτι διάσταση και το βάρος δεν ήταν σημαντικά διαφορετική μεταξύ των ελέγχων, καθώς και ασθενείς oxandrolone, πράγμα που δείχνει ότι Oxandrolone δεν ενεργοποιούν ηπατομεγαλία (διόγκωση του ήπατος). Επιπλέον, φαίνεται ότι oxandrolone δεν προκάλεσε καμία τύπο της σοβαρής ηπατικής ζημιών. Με λίγα λόγια, Anavar δεν καταστρέφει το ήπαρ σας στις μικρότερες ποικιλίες δόση.

Επιπλέον, Anavar είχε μικρή ή καθόλου επίδραση στην υψηλή πίεση του αίματος, σε αντίθεση με πολλά διάφορα άλλα στεροειδή αναβολικά-ανδρογόνα (AAS). Ακόμα, δεν μπορείτε να σκεφτείτε αυτό το φάρμακο είναι απολύτως ασφαλής. Anavar είναι ακόμα τροποποιημένο 17 άλφα αλκυλιωμένα, η οποία με απλά λόγια, σημαίνει ότι εμποδίζει το ήπαρ από διάσπαση των ενεργητικών στοιχείων και, επίσης, ότι είναι αυτό που δημιουργεί το άγχος στο ήπαρ, αν χρησιμοποιηθεί σε ακριβά δοσολογία, καθώς και για την επίσης χρονοβόρες. Σημασία της πάρα πολύ καιρό είναι 12-14 εβδομάδες, ενώ η έννοια της υψηλές δόσεις είναι πολύ πιο δύσκολο (ακόμα πιο υποκειμενικό). Οτιδήποτε πάνω από 150mgs / ημέρα είναι καθαρή κατάχρηση.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε, ένα μεγάλο μέρος της «ηπιότητα» Anavar είναι επιπρόσθετα βασίζεται σε πολύ πρώιμη έρευνα, όπου η δοσολογία ήταν ανάμεσα σε 2, καθώς και 15 mgs. Η αρχική Searle Anavar ήταν ένας υπολογιστής 2,5 δισκίο που θα χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα για θεραπευτική χρήση. Σίγουρα, εκείνη τη δοσολογία αρνητικές επιπτώσεις θα ήταν σίγουρα είναι ελάχιστες, αλλά ακριβώς αυτό που αυτο-συνταγογράφηση juicehead επισκέπτεται Πάρτε 5 mg την ημέρα; – Κατά κύριο λόγο παιδιά λαμβάνουν περίπου 50 mg με διάφορα άλλα στεροειδή που είχαν συσσωρευτεί.

Μια πιο πιθανές ανεπιθύμητες αρνητικές επιπτώσεις στην Anavar είναι η επίδρασή της στις λιπιδίων αξίζει. LDL αυξάνεται μετά απλά από 2 εβδομάδες 50 mgs την ημέρα – το πρότυπο της δοσολογίας. Και επίσης να έχουμε κατά νου, κανείς δεν χρησιμοποιεί Anavar μόνη της, πρέπει να συνεχώς να στοιβάζονται με ένα επιπλέον φάρμακο για καλύτερα αποτελέσματα. Anavar σίγουρα δεν θα αρωματίζει? ως εκ τούτου, δεν θα μετατρέψει σε οιστρογόνο έτσι μια αρωματάσης πρόληψη (όπως Aromasin) δεν είναι απαραίτητη.

Ελκυστικό για να έχετε κατά νου, οι επιπτώσεις στα λιπίδια μπορεί να μειωθεί κατά αποτελείται από N2GUARD μαζί με τον κύκλο σας Anavar για να κρατήσει υγιή βαθμούς HDL χοληστερόλης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Αγορά Anavar σε απευθείας σύνδεση

Εντοπισμός γνήσια στεροειδή για την πώληση είναι απίστευτο ανησυχία για την πλειονότητα των στεροειδών αγοραστές, ιδιαίτερα τους νέους αγοραστές. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που πωλούν στεροειδή, κάποια κορυφαία ποιότητα, κάποια χαμηλής ποιότητας, και κάποια ευθεία-out απομίμηση, ότι μπορεί να είναι συντριπτική για να κοιτάξουμε για μια περιοχή για να αγοράσει το στοιχείο που θα δώσει σίγουρα καλά αποτελέσματα.

Ένας πραγματικά καλός τρόπος για να εντοπίσετε ένα σεβαστό ιστοσελίδας είναι να ελέγξετε έξω στα φόρουμ στο διαδίκτυο. Αν τα άτομα μιλάμε για το πόσο εξαιρετικό ή πόσο απαίσιο ένα συγκεκριμένο προμηθευτή είναι, ότι είναι γενικά ένας πολύ καλός δείκτης της reputability της ιστοσελίδας. Η προσέγγιση αυτή θα μπορούσε επιπλέον να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ιστοσελίδες που πωλούν καλά προϊόντα, σε πρακτικό τιμές και το πλοίο αμέσως.

Μια πρόσθετη μεγάλη στρατηγική για την εύρεση ένα σεβαστό πωλητής είναι να εξετάσει μηχανές αναζήτησης. Μια υψηλή ταξινόμηση μηχανών αναζήτησης είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι η ιστοσελίδα είναι δημοφιλής, και μια περιοχή δεν θα καταστεί εξέχουσα προσφέροντας προϊόντα απομίμησης. Θα έπρεπε να επιδιώξει επίσης ιστοσελίδες που πωλούν διάφορα άλλα στεροειδή, επίσης, όπως Dianabol για να εξασφαλίσει ότι ξέρετε ότι δεν έχει μεγάλη εμπειρία σχετικά με στεροειδή σε γενικές γραμμές.

Όταν ανακαλύψετε έναν αξιόπιστο προμηθευτή, πριν από την παραγγελία επανεξετάζονται οι πολιτικές εντελώς. Πρέπει να αποστείλουμε την παραγγελία γρήγορα και αθόρυβα Anavar χάπια σας. Θα πρέπει να έχουν μια σαφή και προσιτή επιστροφή και αποζημίωση σχέδιο. Κατανοώντας τις σχετικές νομοθεσίες της χώρας σας ή την κατάσταση είναι απόλυτη προϋπόθεση για την πρόληψη κατά παράβαση της περιφερειακής νομοθεσίας όταν παίρνετε Anavar online ή από τα περιφερειακά τους προμηθευτές

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Anavar από την επίσημη ιστοσελίδα

Anavar και δοκιμή πρότασης πρώτου κύκλου el anavar